Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

C

Úsporná

  • info v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Elektřina 110 V, 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 21171
Plocha užitná 249 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 16 dny
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

V PŘÍPRAVĚ

Líbilo by se vám kompletně zrekonstruované bydlení v krásném domě s veškerou občanskou vybaveností na dosah? Tak možná právě na vás čeká tenhle vkusně a prakticky zrekonstruovaný rodinný domek ve Zdicích.

Nabízíme rodinný dům o celkové obytné ploše 249 m2, který je tvořený třemi byty 2+kk, 3+1, 1+kk a jehož součástí je i velký sklep a samostatně stojící dílna. Jednoduchou úpravou lze z bytů udělat dvougenerační bydlení pro početnou rodinu. Pozemek, na kterém dům stojí, má výměru 225 m2. K domu náleží zahrada o výměře 499 m2. Celková plocha pozemku je 724 m2.

V suterénu je byt o dispozicí 2+kk a ploše 50,7 m2, která se skládá ze vstupní haly, kuchyně, technické místnosti, ložnice, koupelny s WC. První z pokojů o velikosti 18,5 m2 slouží jako obývák s částečně vybavenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje se dostanete do ložnice o velikosti 14,9 m2 výhledem do slepé ulice a zeleně. Součástí bytu je technická místnost, která je přístupná přímo z chodby. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a WC.

V prvním patře je druhý byt o dispozicí 3+1 a ploše 74,3 m2, který se skládá ze zádveří a vstupní haly, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, šatny, technické místnosti, koupelny a WC. První z pokojů o velikosti 20,4 m2 slouží jako obývák a je díky dvěma oknům světlý. Bez problému se vám do něj vejde velká sedačka i jídelní stůl. Z obývacího pokoje se dostanete do kuchyně o velikosti 13,6 m2, která je vybavena kuchyňskou linkou. Kuchyň je také přístupná přímo z chodby. Druhý pokoj má výměru 13,5 m2 a slouží jako ložnice. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, vanou a WC. Přes koupelnu se dostanete do technické místnosti s oknem. Z chodby je vstup do šatny a po schodech se dostanete do druhého patra, kde se nachází vstup do dalšího bytu s velkou terasu, kterou můžete využít k příjemnému večernímu posezení.

V druhém patře je třetí byt o dispozicí 1+kk a ploše 49,3 m2, který se skládá ze vstupní haly, šatny, kuchyně, obývacího pokoje/ložnice, koupelny a WC. První z pokojů o velikosti 25,1 m2 slouží jako kuchyně, obývák a ložnice.  Místnost je díky dvěma oknům velmi světlá. Z bytu je vstup na prostornou terasu, která vybízí k příjemnému večernímu posezení. Na terase dle instalovat pergolu nebo zimní zahradu. S terasy je vstup na zahradu. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a WC, které je samostatné. Z chodby je i vstup do šatny.

Sklep se skládá ze 2 místností (kotelna a sklad) a díky jeho rozloze ho lze využít přesně dle svých představ. Nezastavěná plocha zahrady o velikosti 499 m2 nabízí víc než dost příležitostí k dalšímu využití. Lze tu postavit bazén, venkovní saunu, dětské hřiště nebo třeba pergolu, pod kterou budete trávit léto s přáteli.

Samozřejmostí je spousta úložných prostor na všechny vaše věci, které nabízí nejen šatny a skříně, ale i prostorný sklep v suterénu domu a samostatně stojící zděná dílna u domu.

Dům je napojen na všechny IS (vodovod, kanalizace, el., plyn) a na pozemku je i vlastní studna.

Ústřední topení a teplou vodu zajišťuje nový kotel na pelety, který je mimořádně úsporný.

Ve Zdicích najdete všechno, co očekáváte od života ve městě. Školka, škola, restaurace, kavárny, koupaliště, tenisové kurty, dětská hřiště, atd. V docházkové vzdálenosti je autobusová zastávka  MHD (bus) s dostupností do Berouna a Hořovic do 17 minut, nebo do Prahy 45min. Autem jste v Praze za 30min. Nájezd na dálnici D5 je vzdálený cca 3 km od domu. Ve Zdicích je k dispozici i vlaková zastávka s možností využití spojů na Prahu a Plzeň.

Díky jedinečné poloze města Zdic u CHKO Křivoklátsko a CHKO Český Kras, máte možnost navštívit bezpočet turistických míst a přírodních zajímavostí v blízkém okolí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Heyrovský
Tomáš Heyrovský
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Heyrovský
Tomáš Heyrovský
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit