Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

15 358 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 388206
Plocha obytná 170 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 230 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 133 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji dvougenerační rodinný dům v širším centru Děčína - Chrochvice. Na pozemku o celkové rozloze 723 m2 se nachází stavba č.p. 149, vedena jako rodinný dům. Zastavěná plocha budovy je cca 133 m2. Obytná plocha je cca 2 x 85 m2 + prostory v podkroví a sklep. Objekt je samostatně stojící zděná stavba s 2. NP, z větší části podsklepená s využitelným podkrovím. Sklon pozemku je mírně svažitý s terasovitými terénními úpravami.

Stavba domu je napojena na elektřinu, plynovod a obecní vodovod, odkanalizován do septiku s možností přípojky na kanalizaci. Svislé konstrukce jsou zděné z cihel, základy kamenné z pískovce. Stropní konstrukce jsou dřevěné trámové. Okna dřevěná zdvojená. Střecha je sedlová, částečně pultová, střešní krytina dosluhující eternit. Celková konstrukce stavby, včetně krovu střechy je zdravá. Rozvody médií jsou dnes již zastaralé a vyžadují modernizaci. Dispozičně dům nabízí 2 samostatné bytové jednotky s výměrou každé cca 85 m2 a dispozicí 3+1 v přízemí a 4+1 v patře. Vytápění je řešeno individuálně v jednotkách plynovým kotlem, ohřev vody plynovou karmou. Obě bytové jednotky jsou určeny ke kompletní rekonstrukci. V 1. NP byly realizovány nové rozvody topení včetně těles. V inzerci jsou zveřejněny orientační půdorysy jednotlivých obytných podlaží.

Na pozemek je zřízen společný vjezd se sousedním objektem pro OA a v zadní části domu se nachází stavba dvougaráže. Dešťová voda je svedena do retenční nádrže. Na pozemku se dále nachází zahradní krb, podsklepení garáží, které slouží jako další 2 technické místnosti, dále okrasné keře a dřeviny,

Nemovitost je vhodná k dvougeneračnímu bydlení, nebo pro 2 spřátelené rodiny. Vstupy do obou bytů jsou řešeny samostatně přes společnou chodbu.

V případě více zájemců po zveřejnění nabídky si prodávající vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě individuálně podaných nabídek.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (13)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit