Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

12 370 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

54 279 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 322102
Plocha obytná 282 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 282 m²
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 160 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 7+1 a užitnou plochou 281,6 m². Dům se nachází v jedné z nejlukrativnějších čtvrtí města Most a nabízí vše, co od moderního, pohodlného života očekáváte. Majitelé vše promysleli do posledního detailu a na materiálech se zde rozhodně nešetřilo. Vše je zbudováno podle posledních trendů s důrazem na design a praktičnost. Příkladem jsou masivní vchodové dveře německé značky HOCO na otisk prstu, nebo precizně založená a dokonale udržovaná zahrada s venkovním posezením a jezírkem. V zahradní části domu je venkovní posezení s pergolou a nádherné jezírko. Zahrada u domu je velmi dobře založená a precizně udržovaná. Součástí domu je velká dvojgaráž na severní straně s garážovými vraty Hörmann a venkovní pojezdovou bránou. Vše na dálkové ovládání.

V podkroví domu je prostorově velkolepě řešený světlý obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem. Moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči uspokojí i ty nejnáročnější. Dále jsou zde 3 samostatné ložnice a jedna koupelna. Celé podkroví je taktéž velmi dobře prosvětleno. Přízemí domu nabízí 4 obytné místnosti a je možné ho využít k drobné podnikatelské činnosti. V současné době je přízemí domu kompletně vyklizené a vymalované.

V domě jsou podlahy z lepeného vinylu a v roce 2011 byla osazena nová plastová střešní okna a prosklená část z obývacího pokoje do zahrady.

Výhodou domu je jeho podsklepená část, kterou není potřeba vůbec temperovat, a přesto je teplota stejná jako v celém domě. Sklepní prostory jsou absolutně suché a velmi dobře udržované. Sklep je využíván pro praní a sušení, dále pro umístění plynového kotle a další prostory.

Dům je postaven z tvárnic Ytong obvodové zdivo 400 mm, které nevyžaduje vnější zateplení obvodového pláště. Dobrá tepelná izolace domů se projevuje v případě náhlé změny venkovní teploty tak, že akumulované teplo se drží až 2 týdny bez nutnosti temperování. Fasáda je bílá tzv. mnichovská škrábaná fasáda. Střešní krytina Bramac beton. Centrální plynové vytápění, okna bílá plast. trojskla - do zahrady, částečně dvojsklo. Střešní plastová okna trojsklo. Armatury koupelen značky Grohe.

Pokud se Vám dům líbí, domluvte si prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Markéta Jiskrová
Markéta Jiskrová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Markéta Jiskrová
Markéta Jiskrová
zobrazit telefon