Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jana Rezlerová
1 hlas

25 889 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
ID nemovitosti 434-2980
Plocha celková 400 m²
Plocha zastavěná 400 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 9 dny
Plocha obytná 400 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 400 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům s menší slunnou zahradou vč. garáží v obci Desná, část Desná III, Krkonoššská ul. Dům je v současné době využíván k trvalému bydlení s bezproblémovým parkováním na dvoře pro více aut. Jedná se o zděný částečně podsklepený dům s obytným využitelným podkrovím. K domu náleží pozemek tvořící s domem jeden funkční celek o celkové výměře 744 m2. Na tomto pozemku se dále nachází zděná vedlejší stavba s pultovou střechou, využívaná v přízemí jako garáže k domu nad nimiž se nachází dílna a skladové prostory.
Dispozice domu :
Suterén: větší sklep - kotelna s uhelnou (plynový kotel - r.2016, kotel na tuhá paliva (r.2022), dále pak vodárna - el. bojler na TV (200 l) + čerpadlo Darling, sauna a skladovací prostory. Oba kotle jsou napojeny na rozvody ústředního topení a vody po celém domě.
Přízemí: vstup do domu přes kryté závětří ze zahrady, chodba se schodištěm do suterénu a podkroví, dva samostatné byty o dispozici 2+1 (s koupelnou v bytě a WC na chodbě) a byt 1+1 (s koupelnou a WC na chodbě).
Podkroví: větší byt 3+1 vč. koupelny, toalety a dvou komor.
Podstřeší: volný půdní prostor s částečnou izolací.
Dům je napojen na elektřinu (220, 380V) a plyn, pitná voda je řešena z vlastní studny na pozemku domu s el. čerpaním vody (napojení na obec. vodovod není v této části obce řešený). Odkanalizování domu je řešeno betonovým septikem s možností se napojit na veřejnou splaškovou kanalizaci v silnici (kolaudace r.2024).
Nová nezateplená voděodolná fasáda (r.2021), plastová okna v obytných místnostech, střešní krytina - falcovaný plech (r.2019), dům má dva komíny (1x s nerezovou vložkou).
Zahrada za domem poskytuje soukromí s posezením, celý pozemek je oplocen. Příjezd k domu po asfaltové celoročně udržované komunikaci.
Svou polohou je město Desná turisticky oblíbenou destinací v každém ročním období - Jizerské hory skýtají široké možnosti turistických i cyklistických výletů. V zimním období se okolí města stává střediskem lyžařů. Jeden z nejvíce užívaných lyžařských vleků, který nabízí i večerní lyžování za umělého osvětlení, se nachází v Černé Říčce, také nedaleký lyžařský areál Špičák či Harrachov nabízí spoustu krásných sjezdových tratí. Pro více informací či sjednání prohlídky domu voljte makléři.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right