Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

18 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

82 055 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 282 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 649 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388434
Plocha obytná 282 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte prostorné a originálně upravené prostory pro Vaši firmu, které jsou na dosah městu s jeho občanskou vybaveností? Tento komplex v Chuderově, umístěný v malebné obci v okrese Ústí nad Labem, může být právě tím, co potřebujete.

Objekt nabízí 310 m² užitné plochy na rozlehlém pozemku o výměře 1884 m², z toho 649 m² zastavěná plocha. Pozemek je doplněn o velkolepou zahradu o výměře 1235 m² ve stylu Asie, která může sloužit jako klidné zázemí pro odpočinek zaměstnanců nebo pro firemní akce.

Budova je rozdělena na dvě nadzemní podlaží, v prvním z nich se nachází dvě oddělené jednotky. První jednotka 3+kk (70 m2) s vlastním vchodem je aktuálně pronajímána a může sloužit jako samostatná kancelář nebo pronájem může pokračovat podle přání nového majitele. Druhá jednotka na prvním podlaží zahrnuje kanceláře, zasedací místnost a sociální zázemí. Druhé podlaží nabízí další kancelářské prostory a technickou místnost.

Zahrada představuje nádhernou kolekci okrasných a ovocných dřevin v harmonickém vzhledu duchu japonských zahrad, ideální pro relaxaci zaměstnanců nebo jako reprezentativní prostor pro setkání s klienty.

Vjezd na oplocený pozemek je z hlavní komunikace přes elektricky ovládanou bránu, což zvyšuje bezpečnost a soukromí. Na pozemku je až 5 parkovacích stání, včetně možnosti dobíjení elektromobilů.

Technické parametry objektu zdůrazňují jeho vysokou kvalitu a pohodlné užívání. Objekt má zateplenou sedlovou střechu s izolací, plastová okna, betonové základy a cihlové obvodové stěny. Vytápění a ohřev vody zajišťuje lokální plynový kotel značky Buderus. Dům je vybaven vlastní čističkou odpadních vod a napojen na veškeré inženýrské sítě. Celkové měsíční náklady na provoz činí 12.500 Kč.

Pokud hledáte prostorné obchodní prostory kombinující krásu a funkčnost s výbornou lokalitou, neváhejte se na mě obrátit. Jsem zde pro Vás, abych odpověděl na jakékoli Vaše otázky a domluvil se s Vámi na termínu prohlídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right