Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 890 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

17 069 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 91 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 230 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 388023
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení pro sebe a svou rodinu? Nebo sháníte byt na investici k dalšímu pronajímání? Představuji Vám exkluzivní nabídku prostorného bytu 3+1 s lodžií, sklepem, garáží, a částí pozemku umístěného v ulici Zborovská, ve vyhledávané lokalitě přímo v centru Chomutova naproti městského parku. Tento byt je ideální volbou pro každého, kdo hledá kombinaci klidného bydlení s veškerým komfortem městského života.

Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží dvoupodlažního domu a nabízí celkovou podlahovou plochu 90,80 m². Kompozici bytu tvoří kuchyň (9,9 m2), prostorný obývací pokoj (24,8 m2), dva pokoje (18,4 a 17,9 m2), samostatná toaleta (2,1 m2), koupelna s vanou (3,7 m2), a komora (1,2 m2) vhodné pro další uskladnění věcí. Skvělými výhodami, které jistě oceníte Vy nebo Vaši případní nájemníci, je lodžie (5,1 m2), vlastní sklep, a garáž. K bytu náleží i podíl na společném pozemku, který poskytuje také další parkovací možnosti.

Stav nemovitosti je velmi dobrý, byt je ihned k nastěhování bez nutnosti dalších investic. Je vybaven plastovými okny, má nově zateplené stropy ve všech pokojích (20 cm VATA) kromě chodby. Vytápění, ohřev vody a vaření zajišťuje plynový kotel (stáří 5 let), který je pravidelně servisován. Rozvody topení a elektřina v mědi. Měsíční náklady na bydlení se pohybují do 8.000 Kč, včetně fondu oprav, který činí 2.200 Kč.

Chomutov je město s bohatou historií a vynikající občanskou vybaveností. V těsné blízkosti bytu najdete širokou nabídku obchodů, škol, zdravotnických zařízení, kulturních středisek, sportovních a dětských hřišť, řadu restaurací a městský park. Nabízí také bohaté možnosti pro rodinné výlety, sportovní a relaxační aktivity. Můžete navštívit nedaleký Kamencové jezero, Chomutovskou zoo, nebo se vydat na výlety do okolní přírody. Historické centrum města je rovněž plné architektonických skvostů a muzeí, které poodhalují historii tohoto kraje. To vše činí z této nemovitosti ideální nabídku jak pro rodiny toužící po vlastním bydlení, tak pro investory hledající lukrativní příležitost pro pronájem.

Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte se na mě obrátit. Jsem připraven vám poskytnout veškeré informace a domluvit termín prohlídky podle Vašich časových možností. Společně najdeme cestu k Vašemu novému domovu. Těším se na vaši reakci a případnou spolupráci.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (26)
small left
small right